iStock-1324998165

Onafhankelijk advies

Wat is een onafhankelijke hypotheekadviseur?

Als onafhankelijk adviseur staan we los van één specifieke bank die hypotheken aanbiedt. Bijvoorbeeld: de hypotheek die je kunt verkrijgen via de bank waar je een betaalrekening hebt lopen, is niet per se de beste match voor jouw situatie. Misschien kan de rente beter, of de voorwaarden. Dit kan, zeker op de langere termijn, een stuk voordeliger uitpakken. Naar dat soort dingen kijkt een onafhankelijk hypotheekadviseur. Ook vergelijken we het bij veel verschillende aanbieders, zodat we echt het beste er tussenuit pikken voor jou.

Waarom een onafhankelijke adviseur?

  • Een onafhankelijk adviseur kijkt naar meerdere banken en geldverstrekkers en vergelijkt deze op rente en voorwaarden.
  • In veel gevallen bespaar je geld! Zelfs als de advieskosten van de bank lager zijn. Een onafhankelijke adviseur kan meestal een lagere rente aanbieden, wat voor lagere maandlasten zorgt.
  • Wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde bank of geldverstrekker. Deze wordt afgestemd op jouw financiële en persoonlijke situatie. ​

Waarvoor heb je een hypotheekadviseur nodig?

Een onafhankelijk hypotheekadviseur begeleidt je bij het hele proces van een hypotheek afsluiten, oversluiten of verhogen. Bijvoorbeeld:

Deel via

Nieuws

Meer nieuws
DSC02113-BW

Wij helpen je graag

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Sander Verschoor
Gecertificeerd Financieel Planner Hypotheekadviseur
Een afspraak met Sander maken