iStock-912150244

Levensverzekeringen

Overlijdensrisicoverzekering

Een Overlijdensrisicoverzekering (ORV) is een type levensverzekering dat financiële bescherming biedt aan de nabestaanden van de verzekerde in geval van overlijden. Je kunt het zien als een soort vangnet voor je dierbaren.

Lijfrenteverzekering

We hebben allemaal dromen voor de toekomst - die wereldreis, je droomhuis, of dat welverdiende pensioen. Maar hoe zorg je ervoor dat die dromen werkelijkheid worden? Een lijfrenteverzekering kan het antwoord zijn.

Woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering is een vangnet voor je woonkosten. Want: wat als je je baan kwijt raakt, arbeidsongeschikt raakt of ziek wordt? Kun je dan nog je huur of hypotheek betalen?

Hier komt de woonlastenverzekering om de hoek kijken. Het doel van deze verzekering is om je financiële bescherming te bieden in tijden van onverwachte problemen.

Werkloosheidsverzekering

Stel je voor dat je opeens je baan verliest. Wat dan?

Dit is waar een werkloosheidsverzekering in beeld komt. Het biedt financiële bescherming zodat je je vaste lasten kunt blijven betalen, zoals je huur of hypotheek, rekeningen en boodschappen. Het is een financieel vangnet wat je in staat stelt om je te richten op het vinden van een nieuwe baan.

Werkloosheidsverzekeringen variëren en kunnen worden aangepast aan jouw behoeften. Je kunt dekking kiezen die past bij jouw situatie en financiële doelen.

Deel via

Nieuws

Meer nieuws
PLFZ5200-bewerkt-bewerkt

Wij helpen je graag

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Michel Jaskulak
Commercieel Medewerker Binnendienst
Een afspraak met Michel maken