iStock-1205724489small

Op wintersport? Zo ben je goed verzekerd!

Als Nederlanders staan we deze tijd van jaar altijd weer te springen om naar de sneeuw te vertrekken. Ook bij ons bedrijf vertrekken er een aantal collega’s naar Duitsland, Oostenrijk of Italië. Zoals Dico! Wat wij wel altijd goed checken voor vertrek, is de verzekering. Je weet immers nooit wat er gebeurd. Dit is waar wij op letten:

Reisverzekering met wintersportdekking
Inkoppertje natuurlijk, maar je reisverzekering is een belangrijke om te checken voordat je ski’s van zolder haalt. Met alleen een reisverzekering en zorgverzekering ben je er nog niet. Met een aanvullende wintersportdekking ben je al snel verzekerd tegen materiële schade of verlies en noodzakelijke medische kosten.

Bij wintersportdekking verschilt per aanbieder sterk in wat er wordt vergoed, zeker wanneer het aankomt op een ongeluk tijdens het wintersporten. Wanneer er dan ook nog een traumahelikopter en gipsvlucht nodig zijn, lopen de kosten gemakkelijk op richting de 10.000 euro. Belangrijk om goed na te lopen hoe jouw huidige verzekering in elkaar steekt. Zo sta je zometeen met een goed gevoel op de piste.

Aansprakelijkheidsverzekering
Het kan zomaar gebeuren: tegen een andere wintersporter aan botsen op de piste, die vervolgens (letsel)schade oploopt. Vervelende situatie natuurlijk, maar het zou zomaar kunnen dat je hier aansprakelijk voor wordt gesteld. In zo’n geval is een aansprakelijkheidsverzekering handig. Niet verkeerd om na te lopen hoe je hiervoor verzekerd bent voordat je in de auto stapt naar de kou.

Nog niet verzekerd, of even checken?
Heb je nog geen reisverzekering met wintersportdekking? Of benieuwd wat er inbegrepen zit bij jou verzekering? Bij Van der Brugge Verzekeringen vergelijken wij bij verschillende aanbieders de beste opties op basis van jouw voorkeur. Ook kijken we graag mee naar je huidige verzekering om je te adviseren. Bel gerust of kom langs bij ons op kantoor.

Deel via

Nieuws

Meer nieuws
Mirella_vrijstaand

Wij helpen je graag

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Mirella Koman-van der Velden
Assurantiemedewerker binnendienst
Een afspraak met Mirella maken