iStock-692230664

Verhuisplannen? Zo pak je het slim aan!

Ga je verhuizen? Dat kan best spannend zijn! Of je nu naar je eerste huis trekt of al vaker bent verhuisd, met een paar handige tips maak je het proces een stuk soepeler.

1. Begin op tijd!

Start minimaal drie weken van tevoren met het inpakken van spullen die je niet dagelijks gebruikt. Dit vermindert stress en haast op het laatste moment.

2. Labelen van dozen

Label elke doos met de inhoud en de bestemming in je nieuwe huis. Zo vind je alles makkelijk terug en kan de verhuizer het direct op de juiste plek zetten.

3. Zorg voor een survivalkit

Maak een pakket met essentiële items die je direct na de verhuizing nodig hebt, zoals toiletartikelen, een set kleding, belangrijke documenten, medicijnen, en snacks!

4. Hulp inschakelen

Verhuizen doe je niet alleen. Vraag vrienden om hulp of huur een professioneel verhuisbedrijf in voor zware spullen. Dit maakt de verhuizing efficiënter.

5. Administratieve zaken regelen

Vergeet niet om je nieuwe adres door te geven aan alle relevante instanties en bedrijven. Plan ook het overzetten van nutsvoorzieningen, zodat je in je nieuwe huis direct van stroom, water en internet gebruik kunt maken.

6. Verzekeringen checkenEen andere woning betekent in veel gevallen ook een andere verzekering. Check daarom voor je verhuizing of alles nog goed verzekerd is. Dat kan gemakkelijk via onze verzekeringscheck. Door een snelle inventarisatie te maken van jouw leven en je wensen, creëren we een overzicht. Op basis daarvan kunnen we gaan kijken waar jij op verzekeringsgebied nog wel up-to-date bent. Misschien ontbreken er nog een paar, of ben je juist oververzekerd en kun je geld besparen! Dit komt allemaal uit de verzekeringscheck. Een APK-tje voor je verzekeringen dus. Een afspraak voor de verzekeringscheck is gratis en vrijblijvend!

Wij wensen je veel succes met verhuizen en plezier in je nieuwe thuis!

Deel via

Nieuws

Dit is hoe je slim bespaart op je huurauto

Huur je wel eens een auto op vakantie? Veel mensen weten niet precies wat wel en niet gedekt is en schrikken van de extra verzekeringskosten. Lees verder om te ontdekken hoe je met je reisverzekering kunt besparen op je huurauto!

Lees meer
Meer nieuws
Mirella_vrijstaand

Wij helpen je graag

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Mirella Koman-van der Velden
Assurantiemedewerker binnendienst
Een afspraak met Mirella maken