iStock-1411008733small

Reisverzekering

Ben jij een echte avonturier? Dan zit je met een doorlopende reisverzekering wel goed! Zo hoef je je namelijk geen zorgen te maken om onverwachte kosten als er iets gebeurt tijdens je reis. Of je nou onverhoopt een nachtje extra moet blijven door vertraging of je telefoon wordt gestolen op het strand: het kan soms nodig zijn. En dan is het fijn dat je deze verzekering in de zak hebt.

Wat is wel en niet verzekerd?
​HypotheekWeter is een onafhankelijke adviseur, wat betekent dat wij verzekeringen afsluiten bij verschillende aanbieders. Zo kunnen we verzekeringen vergelijken, en jou de beste opties bieden voor jouw situatie. Wat er precies verzekerd is, is per aanbieder verschillend. Wat in de meeste gevallen onder een doorlopende reisverzekering valt, is hulp of vergoeding in verschillende situaties:

  • Hulp in noodsituaties
  • Vervoer naar het ziekenhuis (in het buitenland)
  • Terugreis naar Nederland per ambulancevliegtuig
  • Vervroegde terugkeer naar huis vanwege ziekte of overlijden
  • Extra reis- en verblijfskosten bij vertraging
  • Vervoer naar Nederland bij ernstige schade aan je spullen
  • (Gedeeltelijke) Vergoeding bij spullen bij diefstal

Kosten van een doorlopende reisverzekering
Een doorlopende reisverzekering heb je al vanaf een paar euro per maand. Wil je een aanbod op maat? Neem dan contact met ons op. Wist je dat je ook aanvullende dekkingen kunt kiezen bij je reisverzekering? Zo kun je een doorlopende annuleringsverzekering afsluiten, of extra dekking voor bagage en geld. Ga je op wintersport? Dan is wintersportdekking of medische kosten afsluiten geen slecht idee. Zo zijn er meerdere opties mogelijk.

Waarom verzekeren via HypotheekWeter?
Omdat wij voor jou kunnen kijken welke verzekering het beste bij jouw situatie past. Wat voor jou belangrijk is, is persoonlijk. Daarbij helpen we je graag. Wij doen het uitzoekwerk en regelen alles zodra jij een keuze hebt gemaakt. Zo hoef je zelf bijna niets te doen, maar ben je toch lekker bezig met je financiële toekomst. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of maak een afspraak!

Deel via

Nieuws

Dit is hoe je slim bespaart op je huurauto

Huur je wel eens een auto op vakantie? Veel mensen weten niet precies wat wel en niet gedekt is en schrikken van de extra verzekeringskosten. Lees verder om te ontdekken hoe je met je reisverzekering kunt besparen op je huurauto!

Lees meer
Meer nieuws
PLFZ5200-bewerkt-bewerkt

Wij helpen je graag

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Michel Jaskulak
Commercieel Medewerker Binnendienst
Een afspraak met Michel maken