Goed verzekerd? Doe de check!

​Met een verzekeringscheck kijken we naar jouw huidige situatie en welke verzekeringen je momenteel hebt. Door een snelle inventarisatie te maken van jouw leven en je wensen, creëren we een overzicht. Misschien ontbreken er nog een paar, of ben je juist oververzekerd en kun je geld besparen! Een APK-tje voor je verzekeringen dus.

verzekeringscheck

Waarom verzekeren via HypotheekWeter?

Omdat we begrijpen dat verzekeringen misschien niet het spannendste onderwerp zijn, maar het is ons vak om het eenvoudig en toegankelijk voor jou te maken. We staan aan jouw kant, van advies tot schadeclaim, en we zijn er om je door elke stap te leiden.

Modern en toegankelijk

Verzekeringen moeten niet ingewikkeld zijn. We spreken jouw taal en leveren oplossingen die bij jouw leven passen.

Jouw belangen voorop

Als onafhankelijk adviseur werken wij voor jou, niet de verzekeraars. Wij zijn de bemiddelaar en jouw tevredenheid is onze drijfveer.

Transparantie

Geen verborgen kosten of kleine lettertjes. Alles is glashelder, net als onze service.

Ondersteuning bij schadeclaims

Als de ongelukken gebeuren, zijn wij er om je te helpen bij het indienen van claims en ervoor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt. Bij ons dus geen onhandig 0900-nummer, maar een lokaal aanspreekpunt die je altijd kunt bellen. Of kom je liever langs op kantoor? Dat mag natuurlijk ook!

Nieuws

Dit is hoe je slim bespaart op je huurauto

Huur je wel eens een auto op vakantie? Veel mensen weten niet precies wat wel en niet gedekt is en schrikken van de extra verzekeringskosten. Lees verder om te ontdekken hoe je met je reisverzekering kunt besparen op je huurauto!

Lees meer
Meer nieuws
PLFZ5200-bewerkt-bewerkt

Wij helpen je graag

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Michel Jaskulak
Commercieel Medewerker Binnendienst
Een afspraak met Michel maken