iStock-1299325809

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) is een verzekering die je beschermt tegen financiële gevolgen van schade aan anderen waarvoor jij, of iemand uit je gezin, aansprakelijk bent. Oftewel: het dekt de kosten die kunnen ontstaan bij schade of ongelukken. Een voetbal door het raam, of iemands tv laten vallen tijdens een verhuizing… het gebeurd. En zo hoef je niet je spaarrekening te plunderen om het te betalen.

Wat is wel en niet verzekerd?
HypotheekWeter is een onafhankelijke adviseur, wat betekent dat wij verzekeringen afsluiten bij verschillende verzekeraars. Zo kunnen we verzekeringen vergelijken, en jou de beste opties bieden voor jouw situatie. Wat er precies verzekerd is, is per aanbieder verschillend. Wat in de meeste gevallen onder een AVP valt, is schade die onvoorzien (wereldwijd) ontstaat;

  • door jou en je gezin
  • door huisdieren
  • door je schoonmaker
  • tijdens logeren of oppassen
  • tijdens onbetaalde vriendendiensten

Kosten aansprakelijkheidsverzekering
Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf een paar euro per maand. Wil je een aanbod op maat? Neem dan contact met ons op.

Waarom verzekeren via HypotheekWeter?
Omdat wij voor jou kunnen kijken welke verzekering het beste bij jouw situatie past. Wat voor jou belangrijk is, is persoonlijk. Daarbij helpen we je graag. Wij doen het uitzoekwerk en regelen alles zodra jij een keuze hebt gemaakt. Zo hoef je zelf bijna niets te doen, maar ben je toch lekker bezig met je financiële toekomst. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op of maak een afspraak!

Deel via

Nieuws

Meer nieuws
PLFZ5200-bewerkt-bewerkt

Wij helpen je graag

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Michel Jaskulak
Commercieel Medewerker Binnendienst
Een afspraak met Michel maken