Samen een huis kopen. Lukt dat?

Weten wat jullie financiële mogelijkheden zijn? Tijdens een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek denken we graag mee over jullie mogelijkheden en wat past bij jullie situatie.

maak een afspraak
iStock-692230664

hoe gaat een hypotheekgesprek?

een eerste woning kopen

Denk je eraan om een huis te kopen? Dan heb je zeer waarschijnlijk een hypotheek nodig. Misschien heb je al een woning op het oog, misschien wil je eerst weten wat je maximaal kunt lenen. Bij de HypotheekWeter weten we daar wel raad mee.

verhuizen naar een andere woning

Een nieuwe start, het vergroten van je woonruimte, of een betere locatie voor jou en je gezin. Voor een verhuizing zijn er genoeg redenen. Wat jouw motivatie ook is om de verhuisdozen er weer bij te pakken, bij HypotheekWeter denken wij graag met je mee.

een hypotheek oversluiten

Je huis is een investering in de toekomst, en net als bij elke investering is het belangrijk om af en toe te evalueren en te kijken of er ruimte is voor verbetering. Zo kan het oversluiten van je hypotheek handig zijn als je financiële situatie veranderd is, je van een lagere rente kunt profiteren of je een langere looptijd wilt.

een hypotheek verhogen

Heb je al jaren een eigen woning met dezelfde hypotheek, maar zou je daar iets mee willen doen? Het ophogen van de hypotheek is een mogelijkheid die om veel verschillende redenen kan worden gebruikt. Droom jij ervan om een verre reis te maken, of eindelijk die gave caravan te kopen? Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om ermee te gaan beleggen. De keus is aan jou!

Nieuws

Meer nieuws
DSC02113-BW

Wij helpen je graag

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Sander Verschoor
Gecertificeerd Financieel Planner Hypotheekadviseur
Een afspraak met Sander maken