Vincent_testimonial

Vincent de Kock

"Kunnen kopen hadden we niet verwacht."

“In februari 2022 bezochten mijn vriendin en ik HypotheekWeter voor een vrijblijvend (en gratis) hypotheekgesprek. We werden hartelijk ontvangen door Sander, die met zijn duidelijke uitleg, eerlijke advies en humor meteen ons vertrouwen won!

We hadden niet gedacht dat we nu al in staat zouden zijn een woning te kopen, maar het bleek mogelijk. Na enkele maanden zoeken vonden we uiteindelijk ons droomhuis. Voordat we ons bod uitbrachten, hebben we dit nog met Sander kunnen bespreken om te verifiëren of het haalbaar was. Zijn professionele begeleiding gaf ons het vertrouwen om de stap te zetten.

Ondanks het aanhoudende geschommel met de rente wist hij een goede deal voor ons te regelen. Zijn snelle en doelgerichte aanpak, samen met zijn eerlijke en oprechte advies, maakten het hele proces een stuk soepeler en minder stressvol.

Sander fungeerde als een onafhankelijke verbinder die de perfecte hypotheek voor ons wist te vinden. Zijn betrokkenheid en toewijding verdienen een 10/10! We zouden HypotheekWeter zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professioneel en persoonlijk hypotheekadvies.”