iStock-1478442773

Waarom zou je een verzekering afsluiten?

Verzekeringen zijn vaak een moetje: je weet dat je niet zonder kan, maar je weet niet waar je moet beginnen. Maar maak je geen zorgen, bij Van der Brugge Verzekeringen helpen we je er graag doorheen. Maar waarom moet je je eigenlijk verzekeren? Nou, hierom:

  • Financiële bescherming: Het leven zit vol onverwachte gebeurtenissen, zoals ziekte, ongevallen en schade aan eigendommen. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje, en soms kun je er echt niets aan doen. Verzekeringen, zoals een aansprakelijkheidsverzekering en inboedelverzekering, bieden financiële bescherming en zekerheid zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.
  • Voorbereid op de toekomst: Misschien ben je nu totaal niet met de toekomst bezig. Een verzekering is iets wat je nú regelt, voor wanneer je het later nodig hebt. Helemaal vooruit plannen doe je met een levensverzekering, zoals een overlijdensrisicoverzekering. Deze zijn essentieel om voor de toekomst te zorgen. Ze helpen bij het opbouwen van financiële stabiliteit en beschermen je dierbaren.
  • Maatschappelijke verantwoordelijkheid: Het hebben van verzekeringen is vaak wettelijk verplicht (bijvoorbeeld autoverzekering en een opstalverzekering bij je koopwoning) en draagt bij aan een veiligere samenleving. Het beschermt niet alleen jou, maar ook anderen in geval van ongelukken.
  • Voorkomen van stress: Onverwachte uitgaven kunnen leiden tot financiële stress. Het is vervelend je spaarrekening te moeten plunderen bij waterschade. Verzekeringen helpen deze stress te verminderen. Vaak denkt de verzekering ook met je mee wanneer de schade moet worden hersteld, door te bemiddelen met de juiste partijen. Zo ben je in deze situaties ook meteen ontzorgd, waardoor jij weer tijd hebt voor leukere dingen.

Kortom, verzekeringen zijn geen "volwassen" kwestie, maar een slimme stap om financiële bescherming en zekerheid te garanderen. Ben je benieuwd welke verzekeringen je nodig hebt of wil je persoonlijk advies? Bij Van der Brugge Verzekeringen denken we graag met je mee! Bel, of maak een afspraak.

Deel via

Nieuws

Dit is hoe je slim bespaart op je huurauto

Huur je wel eens een auto op vakantie? Veel mensen weten niet precies wat wel en niet gedekt is en schrikken van de extra verzekeringskosten. Lees verder om te ontdekken hoe je met je reisverzekering kunt besparen op je huurauto!

Lees meer
Meer nieuws
Erica-vrijstaand

Echt persoonlijk advies

Bij HypotheekWeter pakken we het graag anders aan: bij ons ben je geen nummertje. We nemen graag de tijd om je echt persoonlijk advies op maat te kunnen geven. Met onze jarenlange ervaring en hart voor mensen zorgen wij voor goed onderbouwd, verantwoord advies voor iedereen. Wij helpen je graag (écht!).

Erica Jorens - van de Giessen
Assurantiemedewerker binnendienst
Een afspraak met Erica maken